Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Οι Εβραίοι θέλουν να διώξει ο Σαμαράς τον Άδωνι από υπουργό γιατί είπε ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τις τράπεζες

Και γιατί παρουσίασε το βιβλίο του Κώστα Πλεύρη "Εβραίοι όλη η αλήθεια"!

Παρότι είναι σε μνημονιακή κυβέρνηση ο Άδωνις του αξίζουν συγχαρητήρια που τον έβρισαν και τον εχθρεύονται οι Εβραίοι.


Φυσικά οι Εβραίοι ξέρουν ότι ο Άδωνις έλεγε αλήθεια αλλά ο "περιούσιος" λαός δεν ανέχεται την αλήθεια!Η στιγμή που ο Άδωνις παρουσιάζει το βιβλίο του Πλεύρη

Η Αντι-Δυσφημιστική Λίγκα, Anti-Defamation League (ADL), εξέφρασε την ανησυχία της για το διορισμό του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ως Υπουργό Υγείας της Ελλάδας, λόγω των ανησυχητικών σχόλιων του σχετικά με τους Εβραίους και τη δημόσια προβολή ενός αντισημιτικού βιβλίου.


Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες εκθέσεις σχετικά με τον υπουργό, ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι «όλες οι μεγάλες τράπεζες ανήκουν στους Εβραίους» και ότι το «εβραϊκό λόμπι» θα ήταν το μόνο που θα μπορούσε να καθορίσει «το μέλλον του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας».


Πραγματοποίησε, επίσης, ευρέως την εμπορική προαγωγή του βιβλίου «Οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια», γραμμένο από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, διαπρεπή συγγραφέα αυτοαποκαλούμενο αντισημιτικό. 


«Σε μια εποχή όπου ο αντισημιτικός και αρνητικός λόγος συνεχίζει να ξετυλίγεται τακτικά στον δημόσιο και πολιτικό λόγο στην Ελλάδα και οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής (ρατσιστικό κόμμα) ασπάζονται ανοιχτά τον αντισημιτισμό και σπέρνουν το μίσος, η δημοτικότητά τους αυξάνει συνεχώς.

Το να επιλεγεί ένας πολιτικός γνωστός για τον αντισημιτισμό του είναι ανησυχητικό», έγραψε ο Αβραάμ Foxman, επικεφαλής της ADL. 
«Η ανησυχία μου αυτή επιτείνεται από το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν καταφέρνει να περάσει ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο».

Σε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η ADL κάλεσε τον πρωθυπουργό να επανεξετάσει τον διορισμό του κ. Γεωργιάδη και να εξασφαλίσει ότι θα υιοθετηθεί και εφαρμοστεί η αντιρατσιστική νομοθεσία.


Υπήρξε μια σημαντική αύξηση του αντισημιτισμού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, σε μεγάλο βαθμό λόγω της εμφάνισης του κόμματος της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, του οποίου ο ηγέτης αρνείται ανοιχτά το Ολοκαύτωμα και εμφανίζεται με αντίγραφα του Mein Kampf.


Greg Sulin - JSSNews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eXTReMe Tracker